Man aangehouden voor rijden onder invloed op de N3

14 januari 2010

DORDRECHT - Een 26-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van woensdag op donderdag 14 januari aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man rijden over de N3 toen zij hem staande hielden voor een routinecontrole.

Toen de agenten een blaastest afnamen, bleek dat de man met een promillage van 1,3 ruim twee keer zoveel had gedronken als is toegestaan. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.