Ongeval met twee personenauto's op de N3

14 januari 2010

DORDRECHT - Woensdagavond 13 januari heeft een ongeval plaatsgevonden met twee personenauto’s. Een 63-jarige vrouw uit Dordrecht wilde invoegen op de N3 ter hoogte van De Staart. Daarbij kwam zij door onbekende oorzaak in botsing met een personenauto die op de N3 reed, met achter het stuur een 48-jarige vrouw uit Dordrecht.

De 63-jarige vrouw kwam vervolgens met haar auto tegen de vangrail aan. De beide bestuursters bleven ongedeerd. Een 99-jarige bijrijdster hield aan de aanrijding klachten over aan haar borstkas en is per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.