Snackbar overvallen aan de Burgemeester de Raadtsingel; Politie zoekt getuigen

14 januari 2010

DORDRECHT - Drie mannen hebben op 13 januari snackbar Snacky aan de Burgemeester de Raadtsingel overvallen. Niemand raakte gewond. Rond 21.10 uur drongen de mannen de cafetaria binnen, waar op dat moment geen klanten binnen waren. De mannen bedreigden een personeelslid met een wapen en gingen er met een geldbedrag te voet vandoor. Ze liepen de Transvaalstraat in, vervolgens door het fietstunneltje in de richting van de Dubbeldamseweg Zuid. De daders waren alle rond de 20 jaar. Ze droegen bivakmutsen met daarover een capuchon en handschoenen en waren gekleed in donkere ¾ jassen.

De politie zoekt getuigen van de overval en vraagt hen te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar het Berovingen en Overvallenteam van de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis) en mailen: d1-recherche.bot@zuid-holland.politie.nl.

Op 10 december 2009 was de snackbar overigens ook al het doelwit van een overval. Toen was er sprake van één overvaller, werd er niets buitgemaakt en bleef het dus bij een poging. Het is nog te vroeg om te kunnen zeggen of er een verband ligt tussen de poging van 10 december en de overval van 13 januari.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.