CDA Dordrecht komt met nieuwe website

18 januari 2010

DORDRECHT - Op maandag 18 januari is de volledig vernieuwde website van het CDA Dordrecht live gegaan: www.cdadordrecht.nl

Vanaf maandag 25 januari is hierop ook het volledige verkiezingsprogramma voor de komende vier jaar te downloaden. De nieuwe site vervangt de website die vier jaar geleden in gebruik werd genomen, aldus de partij op de site. Het CDA meldt verder:

De vernieuwde site staat zowel in het teken van de aankomende verkiezingen als van de lopende raadsperiode. “Plannen én resultaten. In verkiezingstijd bulkt het van de plannen voor de toekomst. Maar dat is niet het hele verhaal. Verkiezingstijd is ook verantwoordingstijd; laten zien wat je gedaan hebt in de vier jaar dat je het vertrouwen van de kiezer kreeg”, aldus Dion van Steensel, lijstrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart aanstaande.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.