Man beroofd aan de Merwedestraat

18 januari 2010

DORDRECHT - Een 47-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats is op zaterdagavond 16 januari beroofd. Dit gebeurde op de kruising tussen de Merwedestraat en de Dommelweg. De man werd tussen 19.40 en 19.50 uur aangesproken door twee personen in een rode auto. Een van hen stapte uit en bedreigde de 47-jarige man met een steekwapen. Hij vroeg hem om geld en na een worsteling gaf het slachtoffer zijn bezittingen af. Daarna reden de twee weg in de richting van de N3.

De verdachten zijn twee mannen met donkere huidskleur. De bijrijder die uitstapte, droeg een rode pet en een rood trainingspak. Ook droeg hij witte sportschoenen. Hij is tussen den 20-25 jaar oud, ongeveer 1.75 m en heeft een gezet postuur. De bestuurder droeg een zwarte pet, een zwarte jas met bontkraag en capuchon en was tevens tussen de 20-25 jaar oud.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets van het incident of de verdachten hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.