Sandra Wemmers-Wanrooij stapt over naar Beter Voor Dordt

18 januari 2010

DORDRECHT - In goed overleg tussen de fracties van de Verenigde Senioren Partij (VSP) en Beter Voor Dordt (BVD) heeft Sandra Wemmers besloten om zich voor de komende verkiezingen beschikbaar te stellen voor de kandidatenlijst van Beter Voor Dordt.

Tot aan de verkiezingen zal zij deel blijven uitmaken van de fractie van de VSP. Aanstaande dinsdag zal de kandidatenlijst waarop zij staat formeel worden ingediend bij het stemburo. Zij staat nu op de lijst 3 met 39 namen van Beter voor Dordt (BVD). Op de website van de Verenigde Senioren Partij Dordrecht is zij nog wel met naam en foto te vinden. Ook gaat Tazelaar niet in op het vertrek.

Het vertrek van Sandra Wemmers bij de senioren betekent het derde raadslid dat van partij wisselt. De PvdA en Beter voor Dordt (BVD) zagen raadsleden oversteken naar GroenLinks, dat met drie raadsleden begon en in maart met een fractie van vijf zal eindigen.  Bij Beter van Dordt (BVD) wordt haar komst gemeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.