Man aangehouden voor een beroving aan de Grote Spuistraat

19 januari 2010

DORDRECHT - Een 36-jarige man uit Dordrecht is op 18 januari 2010 op de Vincent van Goghstraat in Dordrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 15 januari 2010 een 47-jarige man uit Dordrecht in zijn woning aan de Grote Spuistraat te hebben beroofd.

De verdachte ging er vandoor met een enkele bezittingen van het slachtoffer. Het slachtoffer meldde de beroving op 16 januari bij de politie, waarna de recherche direct een onderzoek opstartte. Dat leidde naar de identiteit van de verdachte. Hij is in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.