Twee woninginbraken in de wijk De Hoven

20 januari 2010

DORDRECHT - Bij een woning aan de Grimaldihof  is in de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 januari ingebroken. Hierbij werden meerdere waardevolle bezittingen buit gemaakt, zoals laptops, een mobiele telefoon en een portemonnee.De inbrekers kwamen binnen door gaatjes te boren in het keukenraamkozijn. Ook bij een woning aan de Romanovhof werd diezelfde nacht ingebroken door gaatjes in het kozijn te boren. Hier werden eveneens meerdere waardevolle bezittingen meegenomen.


De politie stelt een onderzoek in en  is op zoek naar getuigen. Mensen die iets verdachts hebben gezien, worden verzocht om contact op de nemen met de politie via tel:  0900 8844. Het is mogelijk dat er in meerdere woningen in De Hoven is ingebroken. Kijk daarom uw woning goed na. De politie roept slachtoffers van woninginbraak op om hiervan aangifte te doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.