PvdA presenteert verkiezingsprogramma

21 januari 2010
PvdA presenteert verkiezingsprogramma

DORDRECHT - Het PvdA presenteert haar verkiezingsprogramma voor 2010 - 2014. De PvdA staat voor werk, solidariteit en duurzaamheid. De PvdA is van mening dat iedere Dordtenaar recht heeft op werk en daarom moet er geïnvesteerd worden in werkgelegenheid, herstructurering van wijken, kansen voor mensen om zich te ontwikkelen, nieuwe woonmilieus en goede voorzieningen. De partij streeft naar 1000 extra arbeidsplaatsen tussen 2010 en 2014 en wil meer directe democratische besluitvorming in de stad.

Het volledige verkiezingsprogramma is te downloaden via www.pvdadordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.