Man aangehouden om wapen- en drugsbezit aan de Laan van Londen

22 januari 2010

DORDRECHT - Op de Laan van London in Dordrecht hebben agenten een 19-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Politiemensen controleerden de 19-jarige toen hij in een auto reed. Een agent zag dat er binnen handgebruik van de verdachte een wapen lag.

Hij trok de 19-jarige direct uit zijn auto. Het betrof een gaspistool dat er uitziet als een echt vuurwapen. In de auto lag ook nog drugs en geld. De aanhouding gebeurde op donderdagavond 21 januari 2010.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.