Negentien schakers in kampioenschap in de Klockelaer in Dordrecht

26 januari 2010

DORDRECHT - De overdag schaakclub de Klockelaer zit steeds meer in de lift. Het aantal deelnemers in het dienstencentrum aan de Tak van Poortvlietstraat is opgelopen naar negentien (!).

Voor de zomer van 2009 telde de vereniging nog meer twaalf deelnemers. De aantrekkelijk van de competitie is vergroot door in twee groepen te werken. Webmaster Tom van Bokhoven houdt op www.tomsschaakboeken.nl wekelijks de stand, de sfeer en de uitslagen bij.

Juan Garcia is nog twee titels bij de Klockelaer gestopt. De favoriet lijkt nu Pieter Sandijck te zijn, die met 3 uit 3 bovenaan staat. Hij komt ook uit bij de willige dame. Nieuwkomer is Guus Oudheusden, eens voorzitter van de schaakclub in Culemborg. Hij debuteerde met een remise. Ook in de tweede groep is het aantal spelers toegenomen. Peter van der Laars, die werd gehuldigd in de kerstvakantie met de Van Alphenbokaal, doet extra ervaring op. Meer nieuws bij tom van Bokhoven op zijn site.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.