Schaker Hans Berrevoets gedeeld eerste op NK journalisten

26 januari 2010

DORDRECHT - De Dordtenaar Hans Berrevoets van schaaksociëteit de Willige Dame is gedeeld eerste geworden in het NK journalisten bij Corus Chess in Wijk aan Zee. De landelijke website www.villamedia.nl meldt dat hij net als Peter Boel 5,5 uit 7 haalde. De titel ging na een snelschaakmatch naar Boel. 

Een Dordts verslag over het Corus chess zal pas donderdag op de schaaksite www.tomsschaakboeken.nl verschijnen in verband met de begrafenis woensdag van de eerste teamspeler van de Willige Dame, Gerrit de Wolf.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.