Dronken man veroorzaakt overlast aan het Damsterdiep

28 januari 2010

DORDRECHT - Agenten hebben een 38-jarige bewoner van een woning aan het Damsterdiep in Dordrecht aangehouden. De verdachte veroorzaakte overlast. Hij belde onder andere zonder enige reden het alarmnummer 112 en maakte herrie in zijn huis.

Politiemensen gingen naar het Damsterdiep op donderdag 28 januari 2010 rond 02.30 uur. De man kwam direct naar buiten en was onder invloed van drank.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.