Uitslaande brand woning Johan Willem Frisostraat

01 februari 2010
Uitslaande brand woning Johan Willem Frisostraat

DORDRECHT - Medewerkers van de Unit Forensische Opsporing hebben een onderzoek ingesteld naar een brand in een woning aan de Johan Willem Frisostraat. De bewoners van de woning waren op het moment van de brand, 31 januari om 20.30 uur, niet thuis. Het betreft huurwoningen die op de nominatie staan om gesloopt te worden.


 Het is niet bekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. De brandweer was snel ter plaatse maar kon de gehele woning niet meer redden. De eerste etage heeft veel schade opgelopen.
De bewoners hebben elders onderdak gekregen.

Foto:Thymen stolk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.