PvdA op bezoek in Krispijn

01 februari 2010

DORDRECHT - De PvdA bezocht zaterdag 30 januari in de sneeuw de wijk Krispijn, deze keer de dichtersbuurt. Om 11 uur trokken de PvdA'ers vanaf de supermarkt Bas van der Heijden de wijk in. Ook ditmaal weer met veel bewoners gesproken. De PvdA wil: Geen overlast kamerverhuur, een aantrekkelijke wijk voor ondernemers, wijkbudgetten en een doede kwaliteit van wonen.

Aandachtspunten vanuit de bewoners waren: Overlast kamerverhuur (in sommige straten wel meer dan 5% dat de grens is), te weinig parkeerplaatsen, regelmatig huisvuil/rotzooi naast de ondergrondse containers, plaatsen van fietstrommels (overdekte fietsenrekken), zorgen dat de Noodopvang voor arbeidsmigranten die geen onderdak hebben er snel komt (via het Leger des Heils).

De PvdA verzamelt de reacties van bewoners in de wijken en wil hiermee aan de slag gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.