Aanzienlijke blikschade na 4 aanrijdingen op A16

01 februari 2010

DORDRECHT - Op zondagmorgen 31 januari rond 09.00 uur is er flink wat blikschade ontstaan bij vier auto’s op de A16 ter hoogte van afrit Dordrecht/’s Gravendeel. Het betrof drie afzonderlijke aanrijdingen waarbij vier auto’s betrokken raakten. De eerste aanrijding was tussen twee personenauto’s op de A16 ter hoogte van de afrit.

Een van de twee bestuurders slipte en raakte het andere voertuig. Beiden schoten hierdoor naar rechts over de invoegstrook en de vluchtstrook tegen de vangrail aan. De ene auto bleef daar stilstaan, de andere auto schiet weer terug naar links en komt op een van de rijstroken tot stilstand. De bestuurders lopen naar elkaar toe om poolshoogte te nemen maar op dat moment wordt de auto die stilstond op de rijbaan weer aangereden, dit keer door een Belg die vermoedelijk te hard reed. Door deze aanrijding schiet de al stilstaande auto weer naar rechts en botst weer tegen de vangrail waar die blijft stilstaan.

Hierna volgt de vierde auto die komt aanrijden, in de slip raakt en zonder anderen te raken ook tegen de vangrail tot stilstand komt. De vier auto’s raakten allen fiks beschadigd. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.