Vrouw bijt portier in hand en vernielt auto aan de Houttuinen

01 februari 2010

DORDRECHT - Een 39-jarige vrouw uit Zwijndrecht is in de nacht van vrijdag 29 januari op zaterdag 30 januari door de politie aangehouden wegens vernieling. Agenten zagen tijdens hun surveillanceronde op de Houttuinen dat er een vrouw uit een horecagelegenheid werd gezet.

Ze beet de portier in zijn hand en vond het nodig een ruitenwisser van een geparkeerde auto te trekken. De agenten hielden de vrouw daarop aan en sloten haar in. De portier heeft aangifte gedaan van mishandeling. De eigenaar van de vernielde auto zal in kennis gesteld worden. Inmiddels is de vrouw weer vrijgelaten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.