Tweetal vernielt woning ruit met sneeuwbal aan de Houttuinen

01 februari 2010

DORDRECHT - Twee jongemannen van 19 jaar uit Dordrecht zijn in de nacht van vrijdag 29 januari op zaterdag 30 januari aangehouden wegens vernieling. De twee liepen op de Houttuinen waar ze de ruit van een woonhuis vernielden door er een sneeuwbal tegenaan te gooien.

Een getuige sloeg de twee gade en greep ze in de kraag waarna hij de politie alarmeerde. Het tweetal werd ingesloten, verhoord en op zaterdagmorgen weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.