Meisje gewond bij ongeval met bromfiets op de Chico Mendesring

01 februari 2010

DORDRECHT - Een 15-jarige meisje uit Dordrecht is vrijdagochtend 29 januari gewond geraakt aan haar been na een aanrijding met een personenauto. Het meisje zat achterop de bromfiets bij een 16-jarig meisje uit Dordrecht. Het tweetal reed over de Chico Mendesring toen een personenauto hen geen voorrang verleende en niet meer op tijd kon remmen.

Een aanrijding kon vervolgens niet worden voorkomen, waardoor de twee meisjes ten val kwamen. Het 15-jarige meisje is met verwondingen aan haar been per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De 16-jarige bestuurster van de bromfiets hield geen verwondingen over aan het ongeval. Ook de 38-jarige automobilist uit Dordrecht bleef ongedeerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.