Netwerk strooit alleen op doorgaande routes

29 januari 2010

DORDRECHT - Vanwege een tekort aan strooizout strooit Netwerk alleen op de doorgaande routes (wegen en fietspaden) in Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Bewoners wordt verzocht extra voorzichtig te zijn en de snelheid in het verkeer aan te passen.

Door een landelijk tekort aan strooizout wordt het aanwezige zout beschikbaar gesteld aan Rijkswaterstaat voor het strooien van snelwegen. Het zout dat nog aanwezig is voor het strooien van de lokale wegen wordt zonodig aangelengd met zand. De zoutvoorraad zal naar verwachting medio februari weer worden aangevuld.

Strooien gebeurt niet preventief, maar op basis van eigen schouwing, meldingen van de politie en berichtgeving van Meteo Consult.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.