Benefiet concert op 14 maart voor Bamenda

02 februari 2010

DORDRECHT - OP zondagmiddag 14 maart is er in Dordrecht een benefietconcert om geld in te zamelen voor een doveninstituut in Bamenda, een partnerstad van Dordrecht. De stichting Dordrecht-Bamenda hoopt op veel belangstelling en maakt daarom de uitvoering alvast bekend: Het persbericht luidt: Soroptimist International Club Dordrecht nodigt u hierbij uit voor een

MUZIKAAL BENEFIETOPTREDEN op zondagmiddag 14 maart 2010.
Kom genieten van een geweldig optreden vol passie, emotie en overgave!
Louise Runtu, een veelzijdige kleinkunstenares, verzorgt dit jaar de middagvoorstelling waarin ze recht uit het hart eigen songs en gewaagde ‘covers’ brengt. Haar brede repertoire omvat elementen uit jazz, pop, lichte muziek en cabaret. Louise heeft in diverse theaters opgetreden, waaronder Zuidplein en Luxor in Rotterdam, Kunstmin in Dordrecht en de Uitstek in Zwijndrecht. Regelmatig werkt ze samen met anderen, waaronder Henk Poort, Donna Lytton en Jan-Willem Hoekstra.
In de pauze worden dranken en tapas, antipasti, snacks… kortom heerlijkheden met soms een exotisch tintje, geserveerd.
De middag wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor een eetzaal voor het doveninstituut Mbingo in Bamenda, Kameroen, welk instituut zich inzet voor de emancipatie van doven en slechthorenden. Dit project wordt mogelijk gemaakt door een subsidie uit het Programma Kleinschalige Plaatselijke Activiteiten (KPA). Dit programma is tot stand gekomen met financiering van de minister voor Ontwikkelingssamenwerking.
De voorstelling vindt plaats van 14.00 uur tot 16.30 uur, in de bijzonder fraaie en sfeervolle Trinitatiskapel, Vriesestraat 20, in het hart van de Dordtse binnenstad.
De prijs van een toegangskaartje bedraagt 15 euro. Voor dranken en hapjes kunt u ter plaatse bonnen kopen. Er is een tafel met producten uit Bamenda die eveneens te koop zijn.
Wij hopen u deze zondagmiddag in grote getale te mogen verwelkomen, wij verzoeken u daarom vriendelijk deze mail naar uw leden door te sturen. Gezien de enorme belangstelling voor het benefietconcert in 2009, en het beperkt aantal beschikbare plaatsen, raden wij aan tijdig te reserveren.
Kaarten zijn te bestellen bij Inge Stapel-Seegers op mailadres: soroptimistconcert@gmail.com
Met vriendelijke groet,
Inge Seegers
namens de Sociale Doelencommissie van Soroptimist International Club Dordrecht
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.