Installatie burgemeester Brok in Dordtse gemeenteraad dinsdag om 14 uur

28 januari 2010

DORDRECHT - De nieuwe burgemeester van Dordrecht, Arno Brok, zal op dinsdagmiddag 2 februari vanaf 14 uur in een bijzondere gemeenteraadsvergadering worden geinstalleerd. Locoburgemeester Hans Spigt zal hem dan de ambtsketen omhangen, die hij donderdag 28 januari tijdelijk overnam van burgemeester Bandell. De Dordtse bevolking kan dinsdagavond vanaf half acht kennis maken met Brok.

Een afvaardiging vanuit de gemeente Dordrecht zal vrijdagmiddag ook de afscheidsplechtigheid in Sneek volgen waar de bevolking hun burgemeester Brok zal uitzwaaien. Na zijn installatie zal de nieuwe burgemeester gelijk zichtbaar zijn in de stad. Een jongeren-debat in Bibelot zal door hem donderdagavond worden geopend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.