Beter voor Dordt komt vrijdagavond naar PvdA-Ophef-debat in Dordrecht

02 februari 2010

DORDRECHT - Beter voor Dordt (BVD) zal aanwezig zijn bij de discussie die de PvdA -Dordrecht vrijdagavond organiseert rond leefbaarheid en verloedering in het Centrum voor Beeldende Kunst aan de Voorstraat 180.

 Lijstrekker en wethouder van de PvdA, Jan Lagendijk zal aftrappen met een inleiding. Daarna volgt een debat onder leiding van gesprekleider Hans Berrevoets.

Kandidaat-gemeenteraadslid Jens van der Vorm - de Rijke van Beter voor Dordt komt en zal met belangstelling naar dit voor zijn partij belangrijke onderwerp luisteren. ..Het onderwerp is een kernpunt van een Beter Dordrecht: de leefbaarheid te verbeteren en de verloedering te stoppen," aldus Van der Vorm.

De Dordtenaar zit nog niet in de gemeenteraad, maar geldt als prominent. Hij was lijsttrekker voor de LPF voor de Europeese verkiezingen en werd onlangs in Ad De Dordtenaar door journalist Kees Thies als kandidaat wethouder genoemd.

Leefbaar Rotterdam heeft destijds, aldus Van der Vorm de Rijke vergelijkbare debatten georganiseerd in een café.   De opzet was om met zoveel mogelijk mensen uit de samenleving in gesprek te gaan, waarbij het niet ging om alleen mensen van partijen aan het woord te laten maar ook ervaringsdeskundigen. Ook andere partijen overwegen om op de vrijdagavonden aan het debat mee te doen.

De PvdA organiseert de drie avonden onder de noemer van de Ophef met als gespreksleiders naast Berrevoets, Victor Deconinck en Kees Thies. De zaal gaat om half acht open en om acht uur begint de inleiding.

Lagendijk laat op de website van zijn partij weten: ,,Ik reken op levendige debatten en op uw komst...
Ik wil graag in gesprek hierover met bewoners, ondernemers, belangstellenden en organisaties en nodig iedereen uit voor deze bijeenkomsten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.