Mark Rutte brengt donderdag 25 februari werkbezoek aan Dordrecht

02 februari 2010

DORDRECHT - De politiek leider van de VVD, Mark Rutte, brengt donderdagmiddag 25 februari een werkbezoek aan Dordrecht. Zijn spreekbeurt zal in de avond in Rotterdam zijn, zo deelt de VVD op de landelijke website mee.

Campagneleider Cees den Bakker wil Rutte in elk geval naar Rutte laten gaan, een zaak in bijzondere dranken aan de Vriesestraat.  Campagneleider Den Bakker kan al laten weten dat dit bezoek gewoon doorgaat. ,,Rutte vindt het leuk om Rutte te ontvangen in de Vriesestraat."

Mark Rutte zal tevens de campagne van de Dordtse VVD-voorman Ferdinand J. van den Oever willen ondersteunen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.