Kieskompas Dordrecht hulpmiddel voor zoeken voor politiek voorkleuren is nu live

04 februari 2010

DORDRECHT - Weten bij welke Dordtse partij je thuis hoort in je opvattingen. PvdA, Beter voor Dordt,  VVD,  GroenLinks, Verenigde Seniorenpartij, Christenunie/SGPen  D66 komen in dertig stellingen voorbij: Inmiddels is de Dordtse variant van Kieskompas in de lucht en kan over die stellingen worden nagedacht. Bouwen in de Zuidpolder of niet, minima beleid, parkeren, milieu en meer aan Dordrecht gelinkte onderwerpen komen langs. Kieskompas is een hulpmiddel voor mensen om te bepalen op welke plaats zij staan in het politieke krachtenveld.  Stemmen op stellingen: kijk op

www.dordrecht.kieskompas.nl/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.