Man aangehouden voor vernieling met hamer aan de Luchtenburg

04 februari 2010

DORDRECHT - Een 49-jarige man uit Dordrecht is op 3 februari op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden. Hij meldde zich daar vrijwillig. De man zou eerder die dag op de Luchtenburg de ruiten van de auto van zijn vrouw met een hamer hebben ingeslagen. Zijn 45-jarige vrouw zat op dat moment in haar auto en kreeg vele glassplinters over haar heen. Ze raakte niet gewond en kon door snel weg te rijden aan de situatie ontkomen.

De twee hebben privéproblemen en hebben al een aantal keren ruzie gehad. Deze keer ontaardde een en ander in de vernieling van de auto. Nadat het voorval aan de politie was gemeld, begon direct een zoektocht naar de verdachte. Nog voordat hij gevonden was, meldde hij zichzelf. In zijn auto werd de hamer gevonden en in beslaggenomen. De man is na verhoor heengezonden en heeft een huisverbod van tien dagen opgelegd gekregen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.