Twee gewonden door aanrijding

04 februari 2010
Twee gewonden door aanrijding

DORDRECHT - Op de Weeskinderendijk Beneden ontstond op woensdagochtend 3 februari een aanrijding tussen drie voertuigen. Een van de auto’s raakte door de gladheid in de slip en belandde op de verkeerde weghelft.

Twee personenauto’s die op die weghelft tegemoet kwamen, konden de auto niet meer ontwijken. De bestuurder en bijrijder van de eerste auto (leeftijd en woonplaats zijn onbekend) raakten gewond. Zij zijn door de brandweer uit de auto bevrijd en daarna met ambulances en met onbekende

verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurders van de andere auto’s, een 26-jarige man uit Westkapelle en een 44-jarige man uit Goes kwamen met de schrik vrij. Alle drie de voertuigen zijn getakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.