Buitenwacht gaat door met thema mededogen in Dordrecht

04 februari 2010

DORDRECHT - Centrum de Buitenwacht wil mededogen, als houding tegenover verharding in de samenleving, op de agenda van de stad Dordrecht houden. Woordvoerster Rikie Bansberg deelde dit woensdagavond mee na twee avonden over mededogen. Ze zei tegen de vertegenwoordigers van de zes partijen die ditmaal aan de dialoog meededen, dat de politiek nog eens een uitnodiging mag verwachten.

PvdA, CDA, GroenLinks, VVD, Beter voor Dordt , de Verenigde Seniorenpartij en Christenunie/SGP deden aan het gesprek mee.  De opzet van de Buitenwacht, ook aangegeven door het platform dak- en thuislozen, is om mededogen actueel te houden in de stad. Ditmaal deden drie lijsttrekker aan het gesprek mee: de wethouders Dion van Steensel (CDA), Aaike Kamsteeg (Christenunie/SGP) en Mary Ruisch van GroenLinks.

Voor de Buitenwacht is mededogen nu een missie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.