Jongen beledigt verpleegkundige op de Wijnstraat

05 februari 2010

DORDRECHT - Voor belediging hebben agenten een 17-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden. De aanhouding gebeurde op donderdagmiddag 4 februari 2010 op de Wijnstraat in Dordrecht.

De verdachte had volgens zijn eigen verklaring een meningsverschil met andere jongens. Een verpleegkundige die in een ambulance voorbijreed maakte een opmerking hierover richting de 17-jarige. Deze beledigde de verpleegkundige. Deze 32-jarige man waarschuwde agenten die in de buurt waren. De politiemensen hielden de verdachte aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.