Bedreiging van Dienst Toezicht aan de Noorderstraat

06 februari 2010

DORDRECHT - In de Noorderstraat in Dordrecht hebben agenten twee aanhoudingen verricht. De politiemensen gingen hierheen op vrijdagavond 5 februari 2010. Iemand had medewerkers van de Dienst Toezicht beledigd nadat hij een bekeuring kreeg.

Agenten wilden deze autobestuurder aanhouden maar deze liep eerst een woning in. Kort hierop kwam hij naar buiten en zei toch mee te gaan. De politie hield ook een andere man aan die zich bemoeide met de aanhouding. Hij schold de politiemensen uit. De aangehouden mannen zijn 23 en 25 jaar en komen uit Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.