Vrijdag veelzijdig concert in Ontmoetingskerk in Sterrenburg

06 februari 2010

DORDRECHT - (up date).  De Ontmoetingskerk zorgt voor een veelzijdig concert aanstaande vrijdag om geld bijeen te brengen voor de inrichting.  Het is direct cultuur in de wijk Sterrenburg en dat wordt bijzonder gevonden achter in de wijk nabij de Wieldrechtse Zeedijk.

Vierduizend euro is nog nodig om de gehele nieuwe inrichting van de Ontmoetingskerk in Sterrenburg te kunnen afbetalen. Daarom organiseert de kerk, die behoort tot de Protestantse Kerk Nederland (PKN) op vrijdagavond 12 februari een benefietconcert met een breed en veelzijdig muzikaal programma.

 Circa driehonderd mensen zijn welkom in de kerk, die vorig jaar aan de eisen van de tijd is aangepast om het Protestantse hart van Sterrenburg te kunnen zijn. De kaarten kosten tien euro.

Ton Kos, Myong-hee Chon, Marcus van Driel en Wim de Korver zullen samen in elk geval optrreden met orgel, piano's en klavecimbel. Zij begeleiden de erediensten in de kerk aan de Slangenburg. Karlijn Streefkerk zal haar Dordtse debuut maken. Ze speelt piano en is de dochter van de nieuwe wijkpredikant Kees Streefkerk en geldt als veelbelovend. Spelen en zingen doen ook Cantate Domino, Quatuor Vocum, Kwang Sun Kim, Barococo, Interval en Peter de Bruin. Ook een kwinter zal zingen.

Het concert met het veelzijdige programma begint om acht uur. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Vos en vd  Leer in het winkelcentrum Sterrenburg en er kan ook worden gebeld naar de woordvoerder van de organisatiegroep Evert Kruijswijk: 6170490.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.