Ruzie na aanrijding Spuiweg

07 februari 2010

DORDRECHT - Een 21-jarige autobestuurder uit Bergschenhoek heeft een paar klappen gehad na een aanrijding. De man kreeg met zijn auto op zaterdagavond 6 februari 2010 een aanrijding op de kruising van de Spuiboulevard met de Spuiweg in Dordrecht.

Hij wilde gegevens uitwisselen met de andere automobilist die direct de klappen gaf en vervolgens doorreed. De politie begon een onderzoek en onder andere met hulp van getuigen speurden agenten de doorgereden auto op en vonden deze op zondag 7 februari 2010. Op het moment dat een bergingsvoertuig de auto wilde weg takelen kwam de 37-jarige bestuurder uit Dordrecht aangelopen. Politiemensen hielden hem aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.