Groen Links Dordrecht biedt (politieke) boterham aan op de kruising Voorstraat/Vriesestraat

08 februari 2010

DORDRECHT - GroenLinks Dordrecht, thans met vijf zetels in de gemeenteraad van Dordt, zegt in de campagne tegen de kiezers: Eet smakelijk. De partij gaat zogeheten gezonde boterhammen aanbieden, zo blijkt uit een persbericht:

Een gezonde boterham met kaas tezamen met verdere interessante informatie voor u als kiezer wordt u aangeboden door GroenLinks op zaterdag 13 Februari op de kruising van de Voorstraat en de Vriesestraat.

Op zaterdag 13 februari a.s. biedt GroenLinks u, in de aanloop naar de verkiezingen op 3 maart, een gezonde boterham met kaas aan, tezamen met verdere interessante informatie voor u als kiezer.

Vanaf 10 uur zullen vrijwilligers en fractieleden van GroenLinks op de kruising van de Voorstraat en de Vriesestraat een kraam bemensen waar u met al uw vragen over het GroenLinks Verkiezingsprogramma terecht kunt, aldus GroenLinks.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.