PvdA geeft bioscoopkaartjes weg voor Filmhuis Cinode

08 februari 2010

DORDRECHT - Een bioscoop in Dordrecht? Als voorproefje nodigt de PvdA Dordrecht iedereen vast uit voor een film naar keuze. 
De PvdA Dordrecht geeft tachtig gratis bioscoopkaartjes weg. Men hoeft alleen maar zijn/haar stem uit te brengen op één van deze twee films: The Boat That Rocked of Oorlogswinter. De film met de meeste stemmen wordt vertoond.

Als de film is gekozen die de meeste mensen hebben aangegeven, maken die mensen kans op één van de tachtig gratis kaartjes voor zaterdagmiddag 13 februari om 15.00 uur in Filmhuis Cinode, Sint Jorisweg 76.

Mensen kunnen hun voorkeur voor de film doorgeven met hun naam via e-mail aan bioscoopactiepvda@gmail.com

Uiterlijk donderdag 11 februari ontvang je van van de PvdA per e-mail bericht of je tot de gelukkige kanshebbers behoort.

Informatie films:

Oorlogswinter
Het is de ijskoude winter van 1944-1945. De Tweede Wereldoorlog is nog in volle gang. In een dorpje woont de veertienjarige Michiel, die iets wil betekenen in het verzet. Dit tot ergernis van zijn vader, die als burgemeester vooral bezig is om escalaties in het dorp te voorkomen. Zijn buurjongen Dirk neemt Michiel eindelijk serieus. Wanneer hun overval wordt verraden, moet Michiel uitgaan van zijn eigen kracht. Hij leert al snel dat goed en kwaad dicht bij elkaar liggen. Dat oorlog misschien spannend lijkt, maar vooral ook gruwelijk is.
Cast: Martijn Lakemeijer, Melody Klaver. Regie: Martin Koolhoven

The boat that rocked
Komedie van de makers van Love Actually over Rock & Roll tijdens de jaren '60 toen radiopiraten uitzonden vanuit de Noordzee. In 1966 zond de BBC elke week maar twee uur Rock & Roll uit. Radiopiraten lieten vanuit de Noordzee 24 uur per dag Rock 'n Roll horen. Meer dan de helft van alle Britten luisterde elke dag naar deze piratenzender. Hiermee werd de Britse overheid buiten spel gezet die in de jaren '60 de voorkeur gaf aan Jazz.
Cast: Phillip Seymour Hoffman, Emma Thompson, Bill Nighy. Regie: Richard Curtis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.