Veel informatie over C.Buddingh bij tomsschaakboeken.nl

09 februari 2010

DORDRECHT -  Tomsschaakboeken.nl stelt meer dan schakende Dordtrenaren voor. In de colofon (links in de opsomming) wordt gesproken over een hoofdstuk BIJZ. SCHAKERS bij de nieuwssite www.tomsschaakboeken.nl maar de informatie is breder. In een soort eregalerij krijgt met name de Dordtse dichter/schrijver/schaker C.(Kees) Buddingh veel aandacht.

Cees Schellenberg. Johan Barel, Bouke Ylstra, Hans Berrevoets, Kees Klok, Henk J. van Alphen en Paul de Roos zijn anderen min-of-meer bekende Dordtenaren, die worden belicht op deze site.

Webmaster Tom van Bokhoven wil in algemene zin op een eigen manier Dordrecht volgen en in het bijzondere een schaaksite zijn met informatie van alle clubs en zeker ook schaaksociëteit de Willige Dame.  Hij vierde rond oud-en-nieuw het feit dat er meer dan vijftigduizend bezoekers waren geweest. Voor een schaaksite is dat een mooi resultaat in een aantal jaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.