Gratis openbaar vervoer (OV) scoort in poll van RTV Dordrecht

10 februari 2010

DORDRECHT - RTV Dordrecht zal in de uitzending van donderdagavond vanaf zes uur nader ingaan op het punt uit verkiezingsprogramma van een aantal partijen: Gratis openbaar vervoer (ov). Volgens de poll bij RTV Dordrecht is 73 procent van de mensen, die stemt bij RTV, voor.

RTV Dordrecht heeft ook een nieuws-afdeling op internet. Ook zijn er filmpjes te zie, zoals thans een politicus van Beter voor Dordt.

Meer op:

http://www.rtvdordrecht.nl/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.