Geprepareerde tas aan de Aert de Gelderstraat

10 februari 2010

DORDRECHT - Agenten in burger hebben op 9 februari een 17-jarige jongen uit Musselkanaal aangehouden. Personeel van een beveiligingsbedrijf had hem in de binnenstad in gezelschap van een andere man gezien en vonden dat ze zich verdacht gedroegen.

De politie werd gewaarschuwd die het tweetal in de gaten hield. Op de Aert de Gelderstraat werden de mannen gecontroleerd. Eén van hen, de 17-jarige, had een geprepareerde tas bij zich waarmee je alarmpoortjes in winkels kunt passeren zonder dat het alarm daadwerkelijk afgaat.

Het in bezit hebben van dergelijke tassen is volgens de Algemene Plaatselijke Verordening verboden. De jongen is na verhoor in vrijheid gesteld. Hij krijgt een dagvaarding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.