Multinal Group neemt tijdelijk poedercoatproductie van Drechtwerk over

10 februari 2010

DORDRECHT - Drechtwerk heeft voor de komende 4 weken haar poedercoatproductie ondergebracht bij chemisch technisch dienstverlener Multinal Group. Drechtwerk – o.a. bekend van haar succesvolle, eigen ontwikkelde opbergconcept ComGuard®lockers – en Multinal Group zijn de samenwerking aangegaan doordat Drechtwerk in afwachting is van een nieuwe poedercoatlijn.

Drechtwerk heeft bij het bewaken van haar kwaliteit, het veiligstellen van haar productie en lopende orders gekozen voor de Multinal Group vanwege de aanwezige kennis en ervaring.  Daarnaast moest de samenwerkende partij snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Door de landelijke spreiding van vestigingen bij de Multinal Group is er met werk en planning geschoven, waardoor de samenwerking mogelijk is zonder dat klanten daar iets van merken.

Drechtwerk is met de tijdelijke overname van de poedercoatwerkzaamheden door Multinal Group goed geholpen. Bovendien is de kwaliteit van de lopende orders  gegarandeerd tot Drechtwerk zelf haar eigen, nieuwe poedercoatinstallatie in gebruik neemt. Multinal Group en Drechtwerk werkten in het verleden ook al eerder op basis van wederzijds vertrouwen samen.

Multinal Group is een chemisch technische dienstverlener en bestaat uit de bedrijven Exelsum Industrial & Marine Services, Heijchroom, Snouck Coating, Armstrong Technical Services en CPC Metal Treatment. De groep is actief binnen de metaal oppervlaktebehandelingen, chemisch technisch reinigen, poedercoaten en natlakken en opereert wereldwijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.