Ook VVD Dordrecht kiest voor snelle reclame op RTV Dordrecht

12 februari 2010

DORDRECHT - RTv Dordrecht heeft al Beter voor Dordrecht in de aanbieding in de reclamezendtijd. De VVD Dordrecht volgt binnenkort zo wordt op de website van de VVD Dordrecht onder nieuws. De partij vertelt over deze vorm van media-reclame:

Snel, duidelijk en compact.” Zo vat lijsttrekker Ferdinand van den Oever de nieuwe campagnespot van de VVD Dordrecht samen. De spot van 30 seconden wordt op zondag 14 februari tijdens de officiële start van de VVD campagne gepresenteerd. “In 30 seconden brengen we de boodschap van de VVD over." De spot is gemaakt voor internet en zal worden uitgezonden via RTV Dordrecht.

De campagnespot is gemaakt door leerlingen van DAVE, de mediaopleiding van het Da Vinci College in Dordrecht. Leerling editor Tommie Fortuin heeft ruim een week aan de spot gewerkt en Philou Louzolo componeerde de muziek onder spot. “We hebben uitstekend samen gewerkt met DAVE. Het past ook in ons beleid om zo’n opdracht aan het beroepsonderwijs te geven. Op deze manier steunen wij deze prachtige opleiding”, aldus Van den Oever.

Projectleider Marlies de Jongh van DAVE is trots op het feit dat de leerlingen de opdracht van de VVD kregen. “Het was een interessant project. Met begeleiding van professionals als Arie Baars en Niels Stolk kunnen de leerlingen een prachtig product maken en dat is precies wat we willen. En, met dit soort opdrachten hopen we in de toekomst financieel quitte te draaien.”

VVD-lijsttrekker Van den Oever benadrukt dat de ideeën van de VVD in Dordrecht meer inhouden dan drie korte boodschappen over veiligheid, lage lasten en een bioscoop voor Dordrecht. “Maar mensen zitten niet meer te wachten op lange verhalen. Wij hopen dat kiezers zich door deze spot in de VVD willen verdiepen, bijvoorbeeld via onze website. Maar we hopen natuurlijk ook dat ze hierdoor op ons gaan stemmen.” De spot is vanaf 15 februari te zien op de website www.vvddordrecht.nl en vanaf 20 februari met tussenpozen in het reclameblok van RTV Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.