Voorzitter Dordrecht Gert Zwartjes reikt prijzen uit bij achtste Witten Haentoernooi

12 februari 2010

DORDRECHT - De voorzitter van schaakclub Dordrecht, Gert Zwartjes, zal op woensdag 24 februari de prijzen uitreiken bij het achtste Witten Haen-schaaktoernooi. De organisatie van de clubs Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en de Willige dame heeft hiervoor bewust gekozen want de club van Zwartjes is eind 2009 aan de regionale schaaksamenwerking gaan deelnemen.

Deze week was de club bij een suvccesvol schaakevenement voor de jeugd betrokken in de Grote kerk. Ruim 175 kinderen waren actief op de 64 velden. In het Wtten Haen toernooi kwamen ook jongeren in actie. Het schaakevenement begint in lunchroom de Witten Haen aan de Groenmarkt om 10 uur met de gebruikelijke openingsspeech van schaakpromotor Hans Berrevoets.

Meer informatie over deze vorm van schaken overdag op de nieuwssite van de schaakwereld: www.tomsschaakboeken.nl

Daarop valt ook te lezen hoe schaakliefhebbers zich kunnen opgeven bij Kees van 't Hoff. Mark van Hulst is wedstrijdleider.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.