Aangehouden na winkeldiefstal op de Voorstraat

12 februari 2010

DORDRECHT - Twee mannen van 33 en 19 jaar uit respectievelijk Tegelen en Schiedam, zijn op donderdagavond 11 februari omstreeks 16.30 uur aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Onopvallend surveillerende agenten zagen beide mannen in een supermarkt aan de Voorstraat mixdrankjes in hun jaszakken stoppen. Voor de kassa draaide zij zich om en legden de spullen weer terug waarna ze de zaak verlieten.

Beide mannen werden gevolgd naar een supermarkt in Maasplaza waar de twee levensmiddelen in hun zakken stopten en zonder te betalen langs de kassa liepen. Beiden werden buiten aangehouden en na verhoor en bekentenis heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.