VVD kondigt alvast aan: Dordrecht wordt een VVD stad

15 februari 2010

DORDRECHT - Op de website van de VVD zorgt de campagneleider Cees den Bakker meestal voor de passende teksten. Dordrecht wordt een VVD stad is het laatste nieuws.

De liberalen lijken de bordjes te willen verzetten. Eens stond Dordrecht bekend als een rode stad door de dominante rol van de PvdA. Bij een informatieavond van locale partij Beter voor Dordt gaf marktonderzoeker Maurice de Hond al aan dat de VVD in Dordt zeker kansen zou hebben. Ook Beter voor Dordt gaat voor de gele trui. D66 wordt niet genoemd en ook GroenLinks, CDA en Christenunie/SGP lijken in de grote groep mee te gaan naar 3 maart.

Ferdinand van den Oever en Joanneke van Benthem worden  ook al eens kandidaat-wethouders genoemd in het politieke circuit.

Het VVD offensief wordt beschreven op de eigen website onder laatste nieuws:

http://www.vvddordrecht.nl/actueel/dordrecht_wordt_vvd-stad

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.