Fietser gewond na aanrijding op de Weeskinderendijk

15 februari 2010

DORDRECHT - Een 61-jarige man uit Dordrecht is op 14 februari gewond geraakt, nadat hij op de Weeskinderendijk met zijn fiets onderuit gleed. De man gleed met fiets en al tegen een tegemoetkomende bromfiets aangegleden. De man liep een hoofdwond op en is naar het ziekenhuis vervoerd. De bromfietsers bleef ongedeerd. Vermoedelijk kwam de man ten val door de gladheid op het wegdek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.