Man veroorzaakt overlast aan de Beekmanstraat

15 februari 2010

DORDRECHT - Een 51-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 13 februari op zondag 14 februari aangehouden aan de Beekmanstraat. De politie kreeg de melding dat de man rond middernacht stond te schreeuwen op zijn balkon.

Ter plaatse constateerden agenten inderdaad dat de man vanaf de straat te horen was door zijn openstaande balkondeur. Toen hij werd aangesproken bleek hij onder invloed en gaf aan bewust geluidsoverlast te veroorzaken. Hierop werd hij aangehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.