Winkeldieven aangehouden aan het Admiraalsplein

15 februari 2010

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 13 februari zijn aan drie verdachten van winkeldiefstal aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal uit een supermarkt aan het Admiraalsplein. Winkelpersoneel hield een 52-jarige man uit Dordrecht aan.

Hij had vlees bij de slager in de supermarkt besteld, maar dit niet afgerekend bij de kassa, toen hij zijn andere boodschappen betaalde. Een 12-jarig en 14-jarige jongen werden ook aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.