Drechtstad FM kondigt meer nieuws en actualiteit aan op RTVDordrecht.nl

17 februari 2010

DORDRECHT - RTV Dordrecht kiest op de radio voor meer actualiteit. Dat wordt op de website www.rtvdordrecht.nl meegedeeld. Via internet kan de Dordtse radiozender Drechtstad FM ook live worden gevolgd. Tevens bestaat er uitzending gemist.

Een voorbeeld van actualiteit is de uitzending van Thomas van Groningen, die bijvoorbeeld woensdagavond nog eens het twitterdebat besprak, waarmee Dordrecht landelijk uniek was. Twitter is niet geschikt gebleken om een debat te voeren, alhoewel de voorzitter van het debat Marco/Scharco, Jasper Mos van de VVD de beste debatter noemde.

Overigens Scharco twitterde later Jasper Mos per ongeluk een compliment te hebben gegeven in de uitzending, maar hij klonk overtuigend op de radio (zie ook bij uitzending gemist)

Mogelijk neemt Rotterdam het Dordtse voorbeeld over, zo werd duidelijk in het programma van Thomas van Groningen. Ook komt een verhaal in het twitterblad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.