Hart van Nederland: Unieke operaties in Dordts dierenziekenhuis

18 februari 2010

DORDRECHT - Hart van Nederland meldt: Sommige operaties voor mensen kunnen ook toegepast worden op dieren. Een dierenziekenhuis in Dordrecht heeft een primeur. Daar hebben ze gisteren voor het eerst een stamceltherapie uitgevoerd: bij een hond.

Donderdag gebeurde dat bij de 9-jarige Bobbie, de hond van Rein en Patricia Timmerman uit Hendrik-Ido-Ambacht. Zij zien in de stamceltherapie, die zo’n 1600 euro kost, de laatste mogelijkheid om hun geliefde huisdier nog een waardig leven te geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.