Geloven in Wielwijk in wijkcentrum Wielwijk

18 februari 2010

DORDRECHT -Een nieuwe activiteit in Wielwijk is dinsdagavond 23 feruari vanaf zeven uur een bijeenkomst van voorgangers uit verschillende geloofsrichtingen.

Het wijkcentrum Wielwijk, dat mensen laat kennis maken met religies uit de wijk, is te vinden aan het Admiraalsplein 157. De meest nabije kerk, de Andreaskerk, zal vertegenwoordigd zijn door ds. Nico van den Houten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.