Busje gas in auto aan de Laan der Verenigde Naties

19 februari 2010

DORDRECHT - Op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht hebben politiemensen een 31-jarige man uit Parijs aangehouden. Hij reed op vrijdag 19 februari 2010 rond 04.30 uur over de rijksweg A16 en de verlichting van zijn auto was niet in orde.

De agenten besloten hem te controleren. Bij de verdachte vonden zij een busje gas. Ook had de man geen identiteitsbewijs bij zich. De politie sloot de man in en gaat nu zijn identiteit vaststellen, kijken of de auto verzekerd is en of de bestuurder een rijbewijs heeft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.