Ruzie met vriendin aan de Wijnstraat

19 februari 2010

DORDRECHT - Agenten hebben op de Gravenstraat in Dordrecht een 33-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Bij de politie kwam op donderdag 18 februari 2010 een melding dat de verdachte ruzie maakte met een vrouw.

Dat gebeurde bij de Wijnstraat in Dordrecht. Volgens getuigen sleepte de 33-jarige de 23-jarige vrouw uit Dordrecht mee. Politiemensen vonden de verdachte en hielden hem aan. Hij verzette zich flink door onder ander te schoppen naar de agenten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.